Lifestyle

Visitekaartjes voor mijn blog

Aan deze website wordt gewerkt. Ja, je ziet er niks van maar het thema gaat op de schop. Mijn blog loopt redelijk, iedere maand tik ik ongeveer de 5000+ bezoekers aan. Dat heeft me stof tot nadenken gegeven. Hoe wil ik verder? Wat worden mijn speerpunten? Wat kan er gepromoot worden?

Mijn lieve man ontwierp een nieuw logo. Zoals je ziet heeft het te maken met wonen en buitenleven. Die onderwerpen kun je heel breed meten maar ze hebben vooral een duurzaam tintje. In de moestuin ga ik graag voor biologisch en in huis maak ik duurzame keuzes als het even kan.

Tijd voor visitekaartjes

Visitekaartjes ontbraken enkel nog. Soms is het handig deze uit te delen op een netwerkbijeenkomst of om aan samenwerkingen digitaal toe te sturen. Ook timmer ik momenteel met mijn bedrijf Studio KRALT aan de weg als o.a interieur adviseur. Mijn blog is dan een perfect portfolio en dus is een kaartje dan wel handig!

Ik heb voor de bloemen gekozen omdat dit is wat ik met mijn blog wil uitstralen. Een positieve, vrolijke insteek naar een milieubewust leven. Ook schrijf ik met enige regelmaat over onze moestuin en daar zijn deze bloemen natuurlijk ook flink te vinden.

visitekaartjes

Duurzame visitekaartjes laten drukken

De visitekaartjes heb ik bij drukwerknodig.nl laten drukken op biotop papier. Biotop is een gerecyclede papiersoort met een crème kleur, omdat het ongebleekt is. Dit geeft de visitekaartjes een luxe en duurzame uitstraling. Het papier is aan beide kanten beschrijfbaar. Er zit een opbergbox bij. Deze is (helaas) wel van plastic en krijg ik wat lastig open. Een houten doosje of kartonnen doosje met deksel zou denk ik beter passen.

Zoek je grotere vormen van promotie? Denk dan eens aan roll-up banners. Die gaan lang mee en je bedrijf of product is direct goed zichtbaar. Met de online editor kun je in eenvoudige stappen je ontwerp toevoegen. Ook kun je kiezen voor een uitgebreide controle. Ook een opvallende vorm van promotie zijn posters. Deze kun je goed kwijt en als je mensen om je heen hebt die jouw bedrijf graag supporten, zul je nog meer opvallen.

Opvallende visitekaartjes

Het leukste aan mijn eigen ontworpen visitekaartjes vind ik dat we eigen fotografie beelden hebben gebruikt. Dat maakt het echt persoonlijk. Verder staat mijn bedrijfs-email erop, mijn telefoonnummer en instagram en website. De slogan ‘over duurzaam wonen en leven’ is misschien dan minder opvallend, het duidt wel waar mijn blog over gaat.

En dat moet direct duidelijk zijn!

Komende maand pas ik de website aan naar een ander thema en zal ik ook een grote blog schoonmaak houden. Ook mijn nieuwe logo zul je meer terug gaan zien.

Dit artikel is in samenwerking met drukwerknodig.nl

bewaardoos visitekaartjes

visitekaartjes

Lees ook: Een telefoonhoesje maken of ontwerpen