DIY

DIY: een telefoonhoesje maken of ontwerpen

Nog inspiratie nodig voor moederdag dit jaar? Misschien wel omdat jullie elkaar nu niet kunnen zien. Een leuk idee is zelf een telefoonhoesje ontwerpen. Bij Casimoda kan jij het hoesje helemaal zelf samenstellen. Kom je er zelf niet uit dan kun je voor een design kiezen uit hun eigen beeldbank.  

Persoonlijk telefoonhoesje ontwerpen met naam, monogram of initialen

In het zeer gebruikersvriendelijke ontwerpprogramma kun je het hoesje ontwerpen zoals jij zelf wilt of wenst. Voor jouw (schoon)moeder of moederfiguur een leuk en origineel cadeau! Kies bijvoorbeeld voor initialen, een monogram of naam. In het ontwerpprogramma kun je eerst kiezen welk merk en welk type telefoon je hebt. Daarna kom je op de design pagina. Hier staan een heleboel voorbeelden die je af kunt stylen met persoonlijke details. Je doet dat eenvoudig door te klikken op 1 van de designs die je aanspreekt en deze vervolgens aan te passen aan jouw smaak en stijl.

Een super divers aanbod dus om zelf aan de slag te gaan voor een telefoonhoesje. Een paar leuke tips om aan te denken als je aan de slag gaat voor jouw (schoon)moeder:

  • voeg een persoonlijke quote of het motto van je (schoon)moeder toe
  • kies haar favoriete kleuren
  • upload een persoonlijke foto
  • schrijf een wens van jullie voor haar in het ontwerp toe
  • zelf super creatief? Dat kan natuurlijk ook! Je zit dus niet aan de designs vast.

Deel jouw zelfgemaakte telefoonhoesje op Instagram

Casimoda vindt het erg leuk om aankopen terug te zien op social media! Post daarom een foto van je ontworpen telefoonhoesje op Instagram met de hashtag #CasiStyle en vergeet ze niet te taggen. Dan maak je ook nog kans op een cadeaubon ter waarde van €25,- voor nóg meer (zelf ontworpen) telefoonhoesjes.

Als je vandaag voor 15.00 bestelt heb je het hoesje morgen in huis. Dus nog ruim de tijd voor aanstaande zondag om aan de slag te gaan. Een ander groot pluspunt is de gratis verzending en de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen. Het enige wat je dus vooraf nodig hebt is weten welk type telefoon jouw (schoon)moeder heeft!

Een tof, persoonlijk cadeau in deze bijzondere tijd! Ga jij hiermee aan de slag?