etherische olie Farfalla
Lifestyle

Winactie (gesloten) : Farfalla pakket met etherische olie

Vandaag een winactie met Farfalla etherische olie op het blog en ik hoop dat jullie deze allemaal heel tof gaan vinden! Al langere tijd deel ik samen met een ander informatieve berichten op instagram. Onder de naam @essentioilsfromabove hebben we een niet merkgebonden blik, delen we recepten en alles gerelateerd aan etherische olie en een natuurlijke levensstijl. Dat, in een notendop. 

Zoals ik al schreef delen we een niet merk-gebonden blik. Uiteraard heeft iedereen een merk (of meerdere) waarmee je graag werkt. Voor mij persoonlijk valt Farfalla daaronder. Een merk wat biologische teelt heeft, ecologische en wildpluk. Daarnaast blijven ze graag verantwoordelijk voor het hele proces, van het zaadje wat in de grond gaat tot het flesje bij jou thuis. Misschien heb je er nog nooit van gehoord omdat achter hun merk geen groot MLM systeem schuil gaat. Toch worden ze steeds bekender! Duurzaamheid en fairtrade richtlijnen staan bij hun hoog in het vaandel. Hun assortiment is breed, met tal van andere prachtige producten.

Starten met etherische olien

Toen ik in 2018 begon met een starterkit van Young Living groeide mijn interesse nog meer in gezond, duurzaam en groen ‘leven’. In alle facetten. Ik verdiep me graag door middel van boeken, films, docu’s en andere informatie bronnen online. Hier in huis word ik gekscherend ‘het kruidenvrouwtje’ genoemd maar dat is niet echt waar want mijn natuurlijke EHBO trommel bestaat uit zoveel meer. Als je wilt starten met etherische olie dan kun je mijn recente blog hierover lezen.

Natuurlijk zijn er naast Farfalla etherische olie ook nog andere goede merken. Deze beschrijf ik in dit blog waar ik mijn ervaringen in deel. Nu we aan het einde van een bizar jaar zijn gekomen lijkt het me tof deze geschenkset (zelf samengesteld) weg te geven. Want niet hebben maakt rijk, maar geven. Misschien een lichtpuntje in deze Corona tijd.

(Tekst loopt verder onder foto’s)

etherische olie Farfalla etherische olie Farfalla etherische olie Farfalla etherische olie Farfalla

Winactie: Farfalla samengesteld pakket

Wat kun je winnen:

 • Farfalla ‘Moments of happiness’ Tonka Zeezout voor in bad
 • Farfalla Wierookstokjes ‘Verwarmend’
 • lege roll-on flessen set van 2 (niet op de foto)
 • Farfalla DIY organisch parfum
 • Farfalla Christmas Star Blend

En wat moet je hiervoor doen? Simpel! Volg onderstaande stapjes:

 1. Volg @essentioilsfromabove op Instagram als je dat nog niet deed
 2. Laat onder dit blog in een reactie weten waarom jij wilt winnen
 3. Deel een foto uit dit blog in je stories op instagram of facebook en tag ons zodat we je deelname kunnen zien

Deze winactie is niet gesponsord. De winactie loopt tot donderdag a.s.

GEFELICITEERD EVELYN WEMMERS, jij hebt gewonnen! Stuur je me een berichtje voor je adres? Mag naar liefsvanstella@gmail.com dan probeer ik het pakketje dit weekend op de post te doen!

 

18 reacties

 • Anne

  Ik doe graag mee, omdat ik heel veel goede verhalen over Farrakhan hoor en ze al heel lang een keer wil uitproberen. Ik wil namelijk oook niet merkgebonden zijn en mijn olie horizon verbreden 😉 En parfum staat nog op mijn low tof swap lijstje!!

  • Jessica Ooms

   Wat een ontzettend leuke winactie. Ik ken farfalla nog niet, ben heel benieuwd. Ik ken verschillende merken, maar deze dus nog niet. Ik laat me graag verrassen. Volgens mij verkopen ze dit ook in de Duitse apotheken, na alle lockdown perikelen maar eens gaan kijken!

 • Nienke

  Ow wat een leuke actie, net nu ik me steeds meer aan het verdiepen ben in de wereld van de oliën! Ik weet wel raad met dit pakket!

 • Tara

  Wat een super fijne give away 🙂 Ik ben met behulp van jouw blog en Instagram kunnen beginnen met etherische oliën en natuurlijke (verzorgings)producten. Dankjewel voor je heldere, eerlijke blik en je vele tips! Ondertussen al verschillende EO verzameld maar nog steeds niets van Farfalla in mijn collectie, dus ik ben super nieuwsgierig om daar eens mee aan de slag te gaan.

 • Evelyn

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee. En hoewel 2020 niet alleen wereldwijd, maar ook voor mij persoonlijk een behoorlijk pittig jaar was, kan ik nu terugblikken met een gevoel van dankbaarheid.

  Ik ben dankbaar dat ik sinds een maand eindelijk heb kunnen starten met een revalidatietraject en passende hulp krijg bij mijn fysieke beperkingen.
  Ik ben dankbaar dat ik afgelopen zomer kon genieten van de horeca samen met vrienden en vriendinnen.
  Ik ben dankbaar voor de mensen om me heen: familie, geliefden en vrienden die voor me klaarstonden en nooit verder dan een telefoontje bij me vandaan waren.
  Ik ben dankbaar dat ik de bruiloft van mijn beste vriendin heb kunnen bijwonen: wat een mooie dag was dat!
  Dankbaar dat ik ondanks m’n angsten, het leven elke dag een nieuwe kans gaf en geef. Ik geloof, hoop en vertrouw. ⚓❤
  Ik ben dankbaar dat ik dit jaar mocht slagen voor mijn studie. Ondanks alle hobbels op de weg, slaagde ik begin juni en kon ik in oktober mijn diploma ophalen. ‍

  Zo hoop ik dat we allemaal terug kunnen kijken en de lichtpuntjes zien in een jaar dat voor velen van ons (denk ik) toch best zwaar of donker voelde.

 • Lisanne

  Heel erg fijn dat je zoveel duidelijkheid schept in de EO jungle!

  Ik zou graag willen winnen om een start te kunnen maken met het gebruiken van EO!

  Mijn nieuwe diffuser is onderweg 😀

 • Marlyn

  Het lijkt me leuk om de producten van dit merk te leren kennen! Nog best een zoektocht soms wat fijne producten zijn, ook voor kindjes. Leuk dat jullie zoveel praktische tips delen wij worden zeker blij van dit pakket hier thuis!

 • Fancy favorites

  Ik wil heel graag winnen ik dat ik net gestart ben met oliën en ik meteen fan ben. Deze oliën zou ik Heel graag willen proberen om te zien wat het doet en eigenlijk ook gewoon omdat ik mevrouw snuf wordt genoemd en dat is niet voor niets
  Je neemt me met je informatie via Instagram erg mee in de wereld on deze te gaan ontdekken. Dank daarvoor!

 • Melanie

  Ik zou graag winnen omdat ik beginnend ben met essentiele olien, deze geur lijkt me heerlijk en wie kan er in deze periode nou niet een beetje extra christmas spirit gebruiken? Ik ben com_amor_creatief op ig

 • Valerie

  Wauw dit lijkt me geweldig. Ik wil me verder verdiepen in olien en dacht misschien kan ik er een paar voor kerst vragen. Nu klinkt winnen natuurlijk nog beter!
  Ik hoop het heel erg zeker omdat er zoveel goeds “achter” zit.

 • Diana

  Wat een leuke winactie! Ik volg je nu een tijdje. Zelf sta ik nog aan het begin van het ontdekken van oliën. Ik ben blij dat ik je account ben tegengekomen, onafhankelijk, maar wel toegankelijk en begrijpbare informatie en tips! Hoewel oliën mijn aandacht steeds meer trekken en ik reuze geïnteresseerd ben in het inzetten ervan, merk ik dat ik maar niet kom tot het aanschaffen van oliën (waar moet ik beginnen? En met een zoontje van 7 maanden die ik borstvoeding geef, vind ik het ook gewoon nog een beetje spannend). Hopelijk dat deze producten een mooie start mogen zijn van het inzetten van oliën in ons gezin 🙂

 • Chantal Stoker Scipio

  Ah met dit merk wil ik nog steeds kennis maken, ervaren hoe Farfalla is. Ik gebruik nu meerdere merken maar Farfalla staat wel nog hoog op mijn lijstje

 • Marjolein

  Ik ken dit merk niet en ben ook niet echt bekend met de werking van EO. Veel over gelezen, maar zelf nog niet ervaren. Ik zou dit pakket heel graag winnen, omdat me dit een mooie start lijkt om de werking van EO te gaan ervaren! De geuren lijken me ook zalig

 • Irene

  Via instagram bij jullie terecht gekomen. Sinds 2 weken bezig met etherische oliën. Door een vriendinnen gewezen. Zij raadde het aan voor onze jongste die zeer onrustig slaapt. En het helpt! We slapen wat meer uurtjes ‘s nachts. Het zou gaaf zijn om dit te winnen, om merken uit te proberen en het effect te ondervinden.