Product Review,  Wonen

De Pippa houten spijlenstoel

Nog steeds zijn we zo blij met onze zelfontworpen eettafel. Het hout is wel gaan uitzetten maar daardoor heeft de tafel een nog robuuster uiterlijk gekregen. Het enige wat me nu nog stoort zijn de stoelen. Ooit een marktplaats vondst, nu een doorn in mijn oog. Maar, de toon is gezet en één exemplaar is al verwisseld. Namelijk met deze spijlenstoel uit Scandinavië. 

De Pippa eetkamerstoel is gemaakt in Zweden van massief gelijmd eikenhout. Een best duurzame keus dus! Iets wat ik erg belangrijk vind als het op huis inrichting aankomt. De klassieke spijlenstoel is oersterk en oogt toch luchtig. Ik heb gekozen voor een lichte pastelkleur groen. Dat past goed bij ons lichte huis met hier en daar groentinten. De stoel werd al gemonteerd geleverd dus ik hoefde zelf niet moeilijk te doen om de stoel in elkaar te zetten

Deze houten spijlenstoel is de hippe variant van de spijlenstoelen die je al bij ons aan tafel ziet staan. Ach ja, we hadden toen snel stoelen nodig dus dan heb je niet zoveel te kiezen. Maar Pippa, die wil ik wel aan tafel! Ook in andere toffe kleuren beschikbaar zoals geel, blauw, wit, zwart, grijs en off-white. Ik denk dat deze stoel heel goed in elk interieur zou passen. Alle eetkamerstoelen van Gewoonstijl vind je in hun webwinkel met meer dan 5000 producten. Gewoonstijl levert ook interieuradvies mocht je er niet helemaal uitkomen. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht toen ik deze stoel spotte. Als echte Zweden-fan moest ik direct denken aan mijn stage in Linköping, het studentenhuis daar en het grote Zweedse meer in onze achtertuin. Spijlenstoelen zijn daar in overvloed te vinden! En Pippa zou ik zo in 3 andere kleuren parkeren aan tafel. (Even mijn man lief aankijken)

Welke eetkamerstoel mag bij jullie een dansje rond de tafel doen? En: koopjesjagers opgelet, deze stoel is nu met prijs verlaagd!

Deze blog schreef ik in samenwerking met Gewoonstijl. Ook samenwerken voor een product review of een advertorial? Neem dan contact op via liefsvanstella@gmail.com