Wonen

Foto op vurenhout

Zo tof, ik mocht wederom voor fotocadeau.nl een product in ons interieur uittesten. Dit keer een foto, afgedrukt op vurenhout. Ik was erg benieuwd want heel eerlijk, ik ben helemaal niet van de foto’s afgedrukt aan de muur zo groot. Zou je niet zeggen voor een fotograaf hé? Tsja. Laten we zeggen dat ik van het ene heel gecharmeerd kan zijn en van het andere niet. Wat dan? Dat zie je hieronder!

Ik houd niet van onze gezichten groot afgedrukt op canvas pontificaal in de woonkamer of aan de wand. Wel van wat kunstzinniger beeld, waar ik een mooie metafoor aan kan verbinden voor onszelf. Daarom koos ik ook geen foto waarbij je onze gezichten zou zien. Juist niet. De foto die ik gekozen heb staat in het thema van ‘licht’. Het is één van onze verlovingsfoto’s. Met onze gezichten naar het Licht, in de aanloop van ons huwelijk. Voor ons dus vooral symbolisch beeld. Ik was blij verrast toen het product binnenkwam. Wauw, zo gaaf! Helemaal glad geschuurd zodat je geen splinter kon oplopen n een handig wand ophangsysteem erbij. Matthias was zo lief het direct voor mij aan de muur op te hangen maar omdat de foto in het trappengat hangt en daar weinig licht is heb ik de foto hier voor het raam op de foto gezet om het goed aan jullie te laten zien.

De groeven vind ik erg stoer uitkomen en echt een tof effect geven aan het product van foto op hout. Je kunt ook kiezen voor andere oppervlakten om een foto op uit te laten printen. Zoals foto op forex, multiplex, steigerhout, hout voor buiten en whitewash. Heel veel keus dus! Enne, ja ook canvas 😉

Maar op canvas kan ook heel leuk zijn! Dat lazen jullie eerder in de blog ‘Den Bosch op canvas

 

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking. Wil je ook samenwerken? Neem dan contact op, dan stuur ik je mijn mediakit toe!