bio schoonmaakmiddel
Wonen

Natuurlijke schoonmaakmiddelen

Ik kies sinds een tijdje bewust voor natuurlijke schoonmaakmiddelen. Dit zijn middelen die biologisch zijn, troep-vrij en gezond voor mens en dier. Chemische middelen zijn net zo slecht als een pakje roken per dag! 

Dit merk met een heel tof verhaal welke je op de website kunt lezen, heeft ook nog eens 100% recyclebare verpakking. En daarmee zijn de eersten in Nederland! Hoe gaaf is dat! Het product is natuurlijk en de verpakking ook. Plus, het ruikt erg lekker. Eerder had ik ook de handzeep in huis met lavendel geur, nu de allesreiniger bij met sinaasappelgeur. Dat ruikt toch stukken beter dan al die chemische troep?

De serie bestaat uit: handzeep, allesreiniger, wasmiddel, vaatwastabletten (yes!), afwasmiddel en toiletreiniger. Met allemaal fijne geuren en recyclebare verpakkingen.

Op de website staat: We moeten stoppen met agressieve chemicaliën en aardolie te gebruiken in en rond het huis. Het is gevaarlijk, milieuonvriendelijk en… er zijn prima alternatieven beschikbaar. Met de duurzame zeep van Marcel’s Green Soap maak je niet alleen je huis schoon, maar ook de wereld om ons heen een stukje schoner.
Marcel’s Green Soap is het eerste merk in Nederland met 100% gerecycled plastic: een fles van 100% gerecycled HDPE. En uiteraard zijn die flessen zélf ook weer volledig te recyclen.

  • Natuurlijke zepen, geen aardolie
  • 99% biologisch afbreekbaar
  • Volledig uit herwinbare en gecertificeerde plantaardige ingrediënten, geen dierproeven
  • Unieke mix van biologische oliën en parfum
  • Ingrediënten minimale impact op milieu, geen chloor, zuren, fosfaten, parabenen

Waar te koop: o.a bij Dille & Kamille, Loods 5, DIO drogisten. Gebruik de winkelzoeker op hun website voor een verkoopadres bij jou in de buurt en in hun eigen webwinkel natuurlijk.

En of dit bericht gesponsord is? Nee! Ik schrijf graag over producten die ik tof vind. 

Geef een reactie